Ασηπτική διεργασία και τεχνολογία εμποδίων ως μέθοδοι συντήρησης των τροφίμων

Τσακίρογλου, Ελένη (2021) Ασηπτική διεργασία και τεχνολογία εμποδίων ως μέθοδοι συντήρησης των τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
FG78_2021.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η μελέτη των τρόπων με τους οποίους η ασηπτική διεργασία και η τεχνολογία εμποδίων βοηθούν στην συντήρηση των τροφίμων. Μέσα από αυτήν την εργασία παρατίθενται οι μέθοδοι αποστείρωσης των τροφίμων, των περιεκτών και του χώρου αποστείρωσης της ασηπτικής διεργασίας, καθώς και τα συστήματα της ασηπτικής συσκευασίας. Επίσης παρατίθενται η αρχή της τεχνολογίας εμποδίων, ο τρόπος χρήσης των εμποδίων και η επιλογή τους. Επιπλέον αναφέρονται οι προοπτικές που έχουν αυτές οι μέθοδοι και πως μπορούν να εξελιχθούν μελλοντικά. Για τη συγγραφή της εργασίας χρησιμοποιήθηκε υλικό από σύγχρονες και έγκυρες πηγές.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Τσιότσιας Αρσένης
Uncontrolled Keywords: Ασηπτική διεργασία, Τεχνολογία εμποδίων, Συντήρηση των τροφίμων
Subjects: Τ > Τρόφιμα - Τεχνολογία
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 01 Mar 2022 11:50
Last Modified: 01 Mar 2022 11:50
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11591

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top