Γραμμή παραγωγής πυλώνα σε πιστοποιημένη εταιρία επιγραφοποιίας

Γιακουμή, Ευαγγελία Δ. (2012) Γραμμή παραγωγής πυλώνα σε πιστοποιημένη εταιρία επιγραφοποιίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
BS16_2019.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (10MB)

Abstract

Στην παρούσα εργασία γίνεται εκτενής αναφορά στα στάδια παραγωγής μίας επιγραφής, όπως αυτή ακολουθείται από μία πιστοποιημένη εταιρία επιγραφοποιίας. Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει ανάλυση των παραπάνω, με την ακριβή σειρά που ακολουθείται κατά την παραγωγική διαδικασία η οποία περιλαμβάνει την κατασκευαστική μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή σε στάδια, την φιλοτέχνηση, την τοποθέτηση και τη συντήρηση των επιγραφών. Περιγράφεται η γενικότερη φιλοσοφία που διέπει μιας τέτοιας φύσεως εταιρία. Επίσης περιγράφονται οι απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες που πρέπει να διαθέτει το άτομο που ασκεί το επάγγελμα αλλά και οι διαφορετικού τύποι επαγγελματικών κλάδων που συνεργάζονται για την ολοκλήρωση ενός τέτοιου έργου. Για να επιτευχθούν τα παραπάνω γίνεται μικρή αναδρομή στην ιστορία του επαγγέλματος και την εξέλιξη του έως σήμερα, αναφέρονται ποικίλοι τύποι επιγραφών και έπειτα χρησιμοποιείται αναλυτικό παράδειγμα της κατασκευής ενός διαφημιστικού μονοκόλωνου σήματος πρατηρίου καυσίμων, όπως αυτή πραγματοποιείται σήμερα, το οποίο συνοδεύεται από περιγραφικά γραφήματα, σκαριφήματα, παραρτήματα, καθώς και οικονομοτεχνική μελέτη –πληροφορίες που βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση και ορθότερη διεξαγωγή συμπερασμάτων.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Κακούλης Κωνσταντίνος
Uncontrolled Keywords: Επιγραφοποιία, Τύποι σύγχρονων επιγραφών, Σήμα πρατηρίου καυσίμων
Subjects: Β > Βιομηχανικός σχεδιασμός
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών & Βιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕ (Κοζάνη) > Κατεύθυνση Bιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕ
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 21 Jan 2022 08:29
Last Modified: 21 Jan 2022 08:29
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11501

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top