Ανάλυση Χρηματοοικονομικών - Λογιστικών καταστάσεων με χρήση αριθμοδεικτών: μελέτη του κλάδου τροφίμων και ποτών των εταιρειών ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. και ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. κατά τα έτη 2016 – 2017 – 2018

Μεταξιώτης, Αναστάσιος Θ. (2020) Ανάλυση Χρηματοοικονομικών - Λογιστικών καταστάσεων με χρήση αριθμοδεικτών: μελέτη του κλάδου τροφίμων και ποτών των εταιρειών ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. και ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. κατά τα έτη 2016 – 2017 – 2018. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
LX62_2020.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (2MB)

Abstract

Η παρούσα εργασία αναλύει με τη χρήση αριθμοδεικτών την κεφαλαιακή διάρθρωση των επιχειρήσεων στον κλάδου τροφίμων και ποτών των εταιρειών ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. & Καραμολέγκος Α.Ε., οι οποίες δραστηριοποιούνται στην ελληνική οικονομία και ήταν εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, την περίοδο 2016 έως 2018. Η εμπειρική διερεύνηση έγινε με ανάλυση δεδομένων μέσω της χρήσης αριθμοδεικτών όπως, Αριθμοδείκτες Ρευστότητας, Δραστηριότητας, Αποδοτικότητας, Διάρθρωσης και Βιωσιμότητας. Εξετάζουμε ακόμα την πρόσφατη σχετική βιβλιογραφία για να καθορίσουμε και να συγκρίνουμε τα αποτελέσματα για το δείγμα των επιχειρήσεων που έχουμε επιλέξει.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Δριτσάκη Χάϊδω
Uncontrolled Keywords: Αριθμοδείκτες, Κεφαλαιακή διάρθρωση, Μόχλευση, Κλάδος τροφίμων και ποτών, Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε., Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος Α.Ε.
Subjects: Α > Αριθμοδείκτες
Χ > Χρηματοοικονομική ανάλυση
Divisions: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (Κοζάνη)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 04 Oct 2021 08:54
Last Modified: 04 Oct 2021 08:54
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11352

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top