Σχεδιασμός, υλοποίηση εφαρμογής σύγκρισης και αξιολόγησης video παιχνιδιών με php

Παρναβέλας, Αλέξανδρος (2020) Σχεδιασμός, υλοποίηση εφαρμογής σύγκρισης και αξιολόγησης video παιχνιδιών με php. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
EI44_2020.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (7MB)

Abstract

Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει ως κύριο σκοπό την ανάλυση, σχεδίαση και υλοποίηση διαδικτυακής εφαρμογής με php. Πιο συγκεκριμένα είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή σύγκρισης και αξιολόγησης video παιχνιδιών για ένα e- shop. Οι απαιτήσεις της αγοράς έχουν γίνει πολύ απαιτητικές και για αυτό είναι απαραίτητο να υπάρχουν τέτοιου είδους εφαρμογές στα e-shop αλλά και όχι μόνο, μπορεί να είναι και σε λογισμικά ή ιστοσελίδες, με αυτό τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία στον χρήστη να εκφέρει την εμπειρία του αξιολογώντας, κρίνοντας και σχολιάζοντας ένα προϊόν, στην συγκεκριμένη περίπτωση ένα video παιχνίδι. Ο τρόπος κατασκευής για τέτοιου είδους εφαρμογές μπορεί να υλοποιηθεί με γλώσσες σήμανσης και γλώσσες προγραμματισμού καθώς και με την βοήθεια διαφόρων λογισμικών. Ακόμα παρατηρείται ότι λόγο του ανταγωνισμού όλο και περισσότεροι προγραμματιστές καλούνται από τις εταιρίες να κάνουν σε αυτές οι εφαρμογές βελτιώσεις με στόχο όσο το δυνατόν ευκολότερη χρήση της εφαρμογής για τον χρήστη και να υπάρχει γρήγορη ανταπόκριση σε περίπτωση που είναι ιστοσελίδα.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Μπάτος Παναγιώτης
Uncontrolled Keywords: PHP, Video παιχνίδι, Αξιολόγηση, Σύγκριση, Διαδικτυακή εφαρμογή, Εφαρμογή, Γλώσσα προγραμματισμού, Γλώσσα σήμανσης.
Subjects: Γ > Γλώσσες προγραμματισμού (Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές)
Η > Ηλεκτρονικό επιχειρείν
Λ > Λογισμικό εφαρμογών - Ανάπτυξη
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 20 May 2021 09:36
Last Modified: 20 May 2021 09:36
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10896

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top