Μελέτη περιπτώσεων αξιολόγησης ευπαθειών και έλεγχος τρωτότητας σε περιβάλλοντα κινητών συσκευών Android

Σαπλαμίδης, Βασίλειος (2020) Μελέτη περιπτώσεων αξιολόγησης ευπαθειών και έλεγχος τρωτότητας σε περιβάλλοντα κινητών συσκευών Android. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
EI40_2020.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (3MB)

Abstract

Χρόνο με τον χρόνο παρατηρείται ότι πλέον η χρήση έξυπνων κινητών είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι οι Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές για την πλοήγηση και διεκπεραίωση υποχρεώσεων στο διαδίκτυο. Έτσι πλέον και οι επιθέσεις άρχισαν να προσαρμόζονται από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στα έξυπνα τηλέφωνα. Στα πλαίσια της εργασίας αυτής πραγματοποιείται μελέτη για την ανίχνευση και επισφαλών σημείων σε έξυπνα τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android και έχουν πρόσβαση στο Internet. Η μελέτη αφορά τα πλέον χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα για έξυπνα κινητά το Android. Γίνεται θεωρητική έρευνα πάνω στο λειτουργικό σύστημα αναζήτηση ευπαθειών και εκτέλεση διαφορών penetration test. Η παρούσα εργασία μπορεί να παρέχει τη δυνατότητα εκπαίδευσης πάνω σε ζητήματα ασφάλειας που σχετίζονται με τη χρήση έξυπνων κινητών. Με τις γνώσεις που παρέχει μπορεί να ενημερώσει τον αναγνώστη για τους κίνδυνους και πως γίνετε ευάλωτος σε επιθέσεις ώστε να μπορέσει να προστατευθεί.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Νικολάου Σπυρίδων
Uncontrolled Keywords: Android, Ασφάλεια, Έλεγχος διείσδυσης, Ευπάθειες, Απειλές, Επιθέσεις, Αντίμετρα, Κακόβουλο λογισμικό, Repackaging, Update attack, Drive-by download, Phishing, Social Engineering, Hackers, Crackers, Insiders, Kali Linux, Metaspoilt, Nmap, SpoiltPhone, Ghost, SayCheese, Shodan.
Subjects: Α > Ασφάλεια δικτύου
Κ > Κινητά συστήματα επικοινωνίας
Κ > Κινητή τηλεφωνία
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 19 May 2021 09:54
Last Modified: 19 May 2021 09:54
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10887

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top