Ηλεκτρονικό σύστημα ερωτηματολογίων αξιολόγησης μαθημάτων από φοιτητές = Online questionnaire system for lesson evaluation by students

Νταλάκος, Σπυρίδων and Βασιλειάδης, Ιωάννης (2013) Ηλεκτρονικό σύστημα ερωτηματολογίων αξιολόγησης μαθημάτων από φοιτητές = Online questionnaire system for lesson evaluation by students. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
EI19_2013.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (2MB)

Abstract

Στην εργασία αυτή διορθώνεται και βελτιώνεται ηλεκτρονικό σύστημα ερωτηματολογίων αξιολόγησης μαθήματος από φοιτητές. Η γνώμη των φοιτητών για την ποιότητα του μαθήματος καταγράφεται ηλεκτρονικά απαντώντας σε δεκάδες ερωτημάτων σε πέντε διαφορετικούς τομείς. Η χειρόγραφη αντιμετώπιση του συστήματος απαιτεί πολύ κόπο και χρόνο. Το ηλεκτρονικό σύστημα είναι πιο αποτελεσματικό αρκεί να διασφαλίζει την ανωνυμία του φοιτητή και την δικαιοδοσία αυτών που θα απαντήσουν τα ερωτηματολόγια. Αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση κατάλληλων κωδικών που διασφαλίζουν αφενός την ανωνυμία και αφετέρου τους δικαιούχους φοιτητές. Το σύστημα υλοποιήθηκε με κατάλληλη βάση δεδομένων που εγκαταστάθηκε σε εξυπηρετητή δικτύου. Αξιοποιήθηκε για το interface η php και η ευχρηστία του συστήματος εγγυάται την έγκυρη και αξιόπιστη καταγραφή και αξιοποίηση των απαντήσεων.

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Ερωτηματολόγια μαθημάτων, Ηλεκτρονικό σύστημα.
Subjects: Β > Βάσεις δεδομένων
Λ > Λειτουργικά συστήματα
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 19 Nov 2020 09:58
Last Modified: 19 Nov 2020 09:58
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10689

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top