Ανάπτυξη και επαλήθευση μίας βιβλιοθήκης αριθμητικών σχεδίων, με την χρήση ενός εργαλείου Σύνθεσης Υψηλού Επιπέδου. Μία πρώτη προσέγγιση.

Κουφάκης, Κωνσταντίνος (2013) Ανάπτυξη και επαλήθευση μίας βιβλιοθήκης αριθμητικών σχεδίων, με την χρήση ενός εργαλείου Σύνθεσης Υψηλού Επιπέδου. Μία πρώτη προσέγγιση. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
EI7_2013.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (3MB)

Abstract

Σε αυτή την πτυχιακή εργασία θα παρουσιαστούν οι αριθµοί κινητής υποδιαστολής, η µορφή των αριθµών, το πρότυπο ΙΕΕΕ754, η αριθµητική κινητής υποδιαστολής. Η αναπαράσταση της κινητής υποδιαστολής είναι θέµα που απασχολεί ακόµη και σήµερα τους σχεδιαστές επεξεργαστών. Παρακάτω περιγράφονται οι τέσσερις αριθμητικές πράξεις κινητής υποδιαστολής. Η πρόσθεση, η αφαίρεση, ο πολλαπλασιασμός και η διαίρεση σε ADA γλώσσα προγραμματισμού. Ο σκοπός της εργασίας είναι να γίνει μια εισαγωγή στο θέµα των αριθµών κινητής υποδιαστολής και τον αλγορίθµων για την εκτέλεση των πράξεων µεταξύ αριθµών κινητής υποδιαστολής.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Δόσης Μιχαήλ
Uncontrolled Keywords: ADA, ADAcode, Πρόσθεση κινητής υποδιαστολής, Αφαίρεση κινητής υποδιαστολής, Πολλαπλασιασμός κινητής υποδιαστολής, Διαίρεση κινητής υποδιαστολής.
Subjects: Α > Αλγόριθμοι
Ε > Επεξεργαστές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
Γ > Γλώσσες προγραμματισμού (Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές)
Π > Προγραμματισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 30 Sep 2020 11:28
Last Modified: 30 Sep 2020 11:28
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10545

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top