Πολυμέσα και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Δημιουργία ψηφιακής ιστορίας με την χρήση πολυμέσων ( διανυσματικά γραφικά, κινούμενο σχέδιο, βίντεο) για την ανάδειξη της ανακύκλωσης

Μπεγλικίδου, Σταματία and Χολίδου, Θεοδώρα (2020) Πολυμέσα και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Δημιουργία ψηφιακής ιστορίας με την χρήση πολυμέσων ( διανυσματικά γραφικά, κινούμενο σχέδιο, βίντεο) για την ανάδειξη της ανακύκλωσης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
DMC35_2020.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (2MB)

Abstract

Η ψηφιακή αφήγηση έχει γίνει ένα ισχυρό εκπαιδευτικό εργαλείο, τόσο για τους μαθητές, όσο και για τους εκπαιδευτικούς. Αυτή η εργασία παρουσιάζει μια επισκόπηση της ψηφιακής αφήγησης, περιγράφει από πού προήλθε και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη της διδασκαλίας. Επίσης παρουσιάζει τη δημιουργία ενός βίντεο κλιπ με περιβαλλοντικό περιεχόμενο, το οποίο δημιουργήθηκε με απώτερο σκοπό να προσελκύσουμε τους μικρούς μαθητές, να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με το περιβάλλον μέσα από την πράξη της ανακύκλωσης. Η δημιουργία του ψηφιακού παραμυθιού έγινε με τα προγράμματα της Adobe. Συγκεκριμένα αυτά που χρησιμοποιήθηκαν είναι το Adobe Illustrator, Adobe Animate και Adobe Premiere.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Κλεφτοδήμος Αλέξανδρος
Uncontrolled Keywords: Ψηφιακή αφήγηση, Ψηφιακό παραμύθι, Περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, Βιντεοκλίπ, Adobe Illustrator, Adobe Animate, Adobe Premiere.
Subjects: Ε > Εκπαίδευση
Ψ > Ψηφιακή τεχνολογία
Ψ > Ψηφιακό βίντεο
Ψ > Ψηφιακή επικοινωνία
Π > Περιβάλλον, Προστασία του
Π > Πληροφορική - Τεχνολογία
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 22 Jul 2020 11:23
Last Modified: 22 Jul 2020 11:23
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10425

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top