Η οικονομία στις ιδιωτικές επιχειρήσεις στον τομέα της υγείας

Κατσαρέ, Κωνσταντία Π. (2018) Η οικονομία στις ιδιωτικές επιχειρήσεις στον τομέα της υγείας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
LX9_2018.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Η παρούσα μελέτη ασχολείται με τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην υγεία και την υγειονομική περίθαλψη στην Ελλάδα, δίνοντας έμφαση στον ιδιωτικό τομέα, αυτόν των ιδιωτικών επιχειρήσεων. Ειδικά, η εργασία θα επιχειρήσει μία συγκριτική ανάλυση και παρουσίαση του θέματος ξεκινώντας από την προ κρίσης εποχή, δηλαδή την περίοδο πριν από το 2008, και συνεχίζοντας με μία εκτενή ανάλυση της κατάστασης από το 2008 έως σήμερα. Χρησιμοποιώντας ως κύρια μεθοδολογία αυτή της βιβλιογραφικής ανασκόπησης πρωτογενούς και δευτερογενούς βιβλιογραφίας, κυρίως της τελευταίας δεκαετίας, από διάφορους τομείς, και της ανάλυσης δεδομένων, θα επιχειρηθεί μία όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη εις βάθος συζήτηση των επί μέρους θεμάτων που προκύπτουν. Επίσης, θα χρησιμοποιηθεί ως μελέτη περίπτωση ο Όμιλος Υγεία για να συζητηθούν με λεπτομερή και ακριβή στοιχεία οι κύριες υποθέσεις εργασίας της μελέτης.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Καραφόλας Συμεών
Uncontrolled Keywords: Υγεία, Υγειονομική περίθαλψη, Οικονομική κρίση, Ελλάδα, Σύστημα υγείας, Ιδιωτική υγεία, Ιδιωτικός τομέας, Όμιλος Υγεία, ΕΟΠΥΥ
Subjects: Ε > Επιχειρήσεις - Οικονομία
Ο > Οικονομική κρίση
Υ > Υγεία και υγιεινή
Divisions: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (Κοζάνη)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 21 Jul 2020 07:26
Last Modified: 21 Jul 2020 07:26
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10412

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top