Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με wordpress. Μελέτη περίπτωσης = E-shop development by using wordpress. Case study

Τράντας, Αθανάσιος (2020) Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με wordpress. Μελέτη περίπτωσης = E-shop development by using wordpress. Case study. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
DMC22_2020.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (5MB)

Abstract

Η παρούσα εργασία θα αποτυπώσει, με όσο το δυνατόν πιο κατανοητό τρόπο, τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας με την χρήση της ανοικτής πλατφόρμας Wordpress. Για να γίνει σωστά αυτή η διαδικασία θα χωρίσουμε την εργασία σε δύο σκέλη: Στο πρώτο σκέλος, το θεωρητικό, θα αναλύσουμε τις έννοιες του διαδικτύου, πως το διαδίκτυο σχετίζεται με τις επιχειρήσεις και τι όφελος έχουν οι επιχειρήσεις από αυτό, θα αναλύσουμε τις πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα CMS, ώστε να κατανοήσουμε ποια είναι η λειτουργία τους και θα αξιολογήσουμε γιατί εμπιστευτήκαμε το Wordpress για την δημιουργία του ιστοτόπου μας. Στο δεύτερο σκέλος της εργασίας, θα δούμε το πρακτικό κομμάτι της δημιουργίας του ιστοτόπου. Θα αναλύσουμε δηλαδή, κάθε επιλογή της πλατφόρμα Wordpress που μας έκανε να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα. Τέλος, θα ακολουθήσουν τα συμπεράσματά μας σχετικά με την επιλογή και την διαδικασία που κάναμε, όπως και κάποιες προτάσεις βελτίωσης που τυχόν επιδέχεται η ιστοσελίδα.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Παπατσιμούλη Μαρία
Uncontrolled Keywords: Wordpress, CMS, Woocommerce, E-shop.
Subjects: Δ > Διαδίκτυο (Internet)
Η > Ηλεκτρονικό εμπόριο
Η > Ηλεκτρονικό επιχειρείν
Ι > Ιστοσελίδες - Σχεδίαση
Σ > Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου - (CMS)
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 14 Jul 2020 06:24
Last Modified: 14 Jul 2020 06:24
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10369

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top