Συγκριτική μελέτη μεταξύ διαφορετικών συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου και κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος ενσωματώνοντας την νέα νομοθεσία του GDPR

Γκόγκος, Γεώργιος (2020) Συγκριτική μελέτη μεταξύ διαφορετικών συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου και κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος ενσωματώνοντας την νέα νομοθεσία του GDPR. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
EI6_2020.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (2MB)

Abstract

Υπάρχουν πάρα πολλά Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου στην αγορά ικανά να καλύψουν σχεδόν κάθε ανάγκη και απαίτηση όπως Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου με δωρεάν διάθεση και αυτά που απαιτούν κάποια συνδρομή. Πολλά από αυτά που υπάρχουν δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετούν λίγο καλύτερα κάποιες συγκεκριμένες χρήσεις. Η παρούσα εργασία σκοπό έχει την έρευνα και αξιολόγηση των διαφορετικών Συστημάτων Διαχείρισης Περιεχομένου που χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο στην κατασκευή ιστοσελίδων. Γίνεται μία προσπάθεια να αναλυθούν οι λειτουργίες που παρουσιάζουν, οι αδυναμίες τους και τα πλεονεκτήματα τους ώστε να μας βοηθήσει να επιλέξουμε το πιο κατάλληλο για την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Γίνεται μία σύγκριση των τεχνολογιών βάση αναγκών του πελάτη, των ποιοτικών χαρακτηριστικών, και των δυνατοτήτων που παρέχουν.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Μιχάλας Άγγελος
Uncontrolled Keywords: Ηλεκτρονικό κατάστημα, Ευρωπαϊκός κανονισμός, Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου.
Subjects: Η > Ηλεκτρονικό εμπόριο
Ι > Ιστοσελίδες - Σχεδίαση
Σ > Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου - (CMS)
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 01 Jul 2020 10:47
Last Modified: 01 Jul 2020 10:47
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10328

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top