Υδροπονία σε συστήματα επιπλεόντων δίσκων και αξιολόγηση της ηλεκτρονικής συσκευής διαχείρισης νερού Maxgrow και του εκχυλίσματος από το εδαφοβελτιωτικό προϊόν της biosolids στην ανάπτυξη και απόδοση φυλλωδών λαχανικών.

Πασχαλίδης, Παναγιώτης (2020) Υδροπονία σε συστήματα επιπλεόντων δίσκων και αξιολόγηση της ηλεκτρονικής συσκευής διαχείρισης νερού Maxgrow και του εκχυλίσματος από το εδαφοβελτιωτικό προϊόν της biosolids στην ανάπτυξη και απόδοση φυλλωδών λαχανικών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
fp7_2020.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (3MB)

Abstract

Σκοπός αυτής της πτυχιακής εργασίας είναι η μελέτη διαχείρισης νερού MAXGROW και του εκχυλίσματος από το εδαφοβελτιωτικό προϊόν της BIOSOLIDS. Αντικείμενο της μελέτης: με βάση το σύστημα συνεχούς ανακύκλωσης νερού μέσω του συστήματος MAXGROW, θα μελετηθεί η επίδραση του υδατικού εκχυλίσματος από την BIOSOLIDS στην ανάπτυξη και απόδοση διαφόρων φυλλωδών λαχανικών όπως το μαρούλι και το αντίδι, που θα καλλιεργηθούν σε σύστημα επιπλεόντων δίσκων. Η υδροπονική καλλιέργεια ως μικρογραφία των μεγάλης κλίμακας υδροπονικών καλλιεργειών στηρίζεται στις ίδιες βασικές αρχές και προσφέρεται για οικιακή χρήση όπου υπάρχουν περιορισμοί χώρων και δυνατότητα άρδευσης.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Παπαδόπουλος Ιωάννης
Uncontrolled Keywords: Υδροπονία, Φυλλώδη λαχανικά, Μαρούλι, Αντίδια
Subjects: Λ > Λαχανικά
Υ > Ύδρευση
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Φυτικής Παραγωγής (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 19 Mar 2020 09:42
Last Modified: 19 Mar 2020 09:42
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10242

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top