Αθλητικό μάρκετινγκ και δημόσιες σχέσεις με τη χρήση των social media. Μελέτη περίπτωσης = Sports marketing and public relations with the use of social media. Case study

Τακίδου, Μαρία (2019) Αθλητικό μάρκετινγκ και δημόσιες σχέσεις με τη χρήση των social media. Μελέτη περίπτωσης = Sports marketing and public relations with the use of social media. Case study. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
DMC38_2019.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Στην εργασία αυτή αναφέρεται η χρήση των social media ως εργαλείο μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων στο χώρο του ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στόχος της εργασίας είναι να δείξει πως οι αθλητικές ομάδες της Γ’ Εθνικής χρησιμοποιούν στα κοινωνικά δίκτυα για την προβολής τους. Αρχικά γίνεται αναφορά στην ιστορία του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Στην συνέχεια αναλύονται οι έννοιες των δημοσίων σχέσεων, του μάρκετινγκ και του αθλητικού μάρκετινγκ. Περιγράφεται η ποιοτική μέθοδος καθώς και τα είδη των συνεντεύξεων. Γίνεται, επίσης, η παράθεση των στοιχείων εκείνων που πρέπει να έχει ένας ερευνητής χρησιμοποιώντας δεδομένα και υλικό που προκύπτει από συνεντεύξεις. Στη συνέχεια αναλύονται οι συνεντεύξεις των ομάδων καθώς και τα αποτελέσματα που προκύπτουν. Συγκρίνονται οι ομάδες μεταξύ τους σχετικά με το πόσα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιούν και πως κάνουν χρήση αυτών. Τέλος διεξάγονται τα συμπεράσματα όπως επίσης και προτάσεις για το πως πρέπει να χειρίζονται οι αθλητικές ομάδες τα social media και το πως να προβάλλονται μέσα από αυτά. Τα συμπεράσματα και οι προτάσεις μπορούν να χρησιμεύσουν συμβουλευτικά στις ομάδες της Γ’ Κατηγορίας.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Παπατσιμούλη Μαρία
Uncontrolled Keywords: Social Media, Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Γ’ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου, Αθλητικό μάρκετινγκ, Συνεντεύξεις.
Subjects: Α > Αθλητισμός
Κ > Κοινωνικά δίκτυα
Μ > Μάρκετινγκ
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 08 Oct 2019 09:40
Last Modified: 08 Oct 2019 09:40
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10144

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top