Σχεδιασμός και δημιουργία ψηφιδωτών και διανυσματικών γραφικών με το Adobe Illustrator

Κυριακούλη, Ελένη (2019) Σχεδιασμός και δημιουργία ψηφιδωτών και διανυσματικών γραφικών με το Adobe Illustrator. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
DMC25_2019.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (2MB)

Abstract

Η παρούσα εργασία πραγματεύεται τη λεπτομερή ανάλυση του σχεδιασμού και της δημιουργίας των ψηφιδωτών και διανυσματικών γραφικών με το πιό διαδεδομένο σχεδιαστικό πρόγραμμα στο χώρο των γραφιστών, το Adobe Illustrator. Πρόκειται γαι ένα πρόγραμμα δημιουργίας και επεξεργασίας γραφικών το οποίο ανήκει στην κατηγορία προγραμμάτων της Adobe η οποία ονομάζεται Adobe Creative Suite. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε σχεδιαστές και τεχνικούς με σκοπό τη δημιουργία γραφικών για το διαδίκτυο, για εκτύπωση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση. Συγκεκριμένα, η παρούσα μελέτη στο πρώτο κεφάλαιο παρουσιάζει μια ιστορική αναδρομή από την έλευση της τυπογραφίας μέχρι και τη σχεδίαση σήμερα. Στο δεύτερο κεφάλαιο της εργασίας αναπτύσσεται θεωρητικά και πρακτικά το περιβάλλον του Illustrator αλλά και η ακριβής δημιουργία γραφικών βήμα προς βήμα. Στο τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο παρουσιάζεται η περιγραφή της ανάπτυξης και της σχεδίασης μιας ιστοσελίδας. Τέλος αναφέρονται συμπεράσματα από την εργασία με το Adobe Illustrator καθώς και η σημασία του προγράμματος στη σχεδίαση γραφικών του 21ου αιώνα.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Αμανατίδης Δημήτριος
Uncontrolled Keywords: Ψηφιδωτά και διανυσματικά γραφικά, Adobe Illustrator, Πρόγραμμα γραφικών, Δημιουργία γραφικών, Adobe Creative Suite.
Subjects: Γ > Γραφικά - Ηλεκτρονικοί υπολογιστές
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 26 Sep 2019 08:41
Last Modified: 26 Sep 2019 08:41
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10111

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top