Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με την χρήση της πλατφόρμας WordPress. Μελέτη περίπτωσης

Βασιλειάδου, Σοφία (2019) Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με την χρήση της πλατφόρμας WordPress. Μελέτη περίπτωσης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
DMC10_2019.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (3MB)

Abstract

Η παρούσα πτυχιακή εργασία αφορά την δημιουργία ιστοσελίδας με την χρήση της πλατφόρμας WordPress με σκοπό την προώθηση μιας επιχείρησης και πιο συγκεκριμένα μιας εικονικής επιχείρησης E-Commerce για την πώληση προϊόντων ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ με γυναικείο υπόβαθρο. Δόθηκε ιδιαίτερη μέριμνα και προσπάθεια ώστε να είναι ρεαλιστική. Η δομή, η εμφάνιση και το περιεχόμενο της, ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες προβολής και προώθησης μιας πραγματικής εταιρίας. Στην υλοποίηση της περιλαμβάνονται η έρευνα αγοράς για ομοειδείς επιχειρήσεις, η ανάλυση των απαιτήσεων, ο σχεδιασμός του ιστότοπου, η συγκέντρωση του υλικού, η εγκατάσταση του λογισμικού WordPress και η ανάπτυξη των ιστοσελίδων. Το τελικό site βρίσκεται online και μπορεί να το επισκεφτεί οποιοσδήποτε στην διεύθυνση http://vasileiadousofia.online/. Διαθέτει σύγχρονο σχεδιασμό και είναι εύκολο στην κατανόηση και διαισθητικό στην περιήγηση του.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Παπατσιμούλη Μαρία
Uncontrolled Keywords: WordPress, Ηλεκτρονικό Κατάστημα, Σύστημα Διαχείρισης περιεχομένου, Θέματα, Πρόσθετα, Μικροεφαρμογές.
Subjects: Ε > Επιχειρήσεις - Πληροφορική
Η > Ηλεκτρονικό εμπόριο
Ι > Ιστοσελίδες - Σχεδίαση
Λ > Λογισμικό εφαρμογών - Ανάπτυξη
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 16 Sep 2019 11:35
Last Modified: 16 Sep 2019 11:35
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10081

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top