Επιχειρηματικό και στρατηγικό πλάνο εξέλιξης της Ένωσης Λεμβούχων Θήρας

Κανακάρη, Ευαγγελία - Μαρουλία Γ. (2019) Επιχειρηματικό και στρατηγικό πλάνο εξέλιξης της Ένωσης Λεμβούχων Θήρας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
D3_2019.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (2MB)

Abstract

Στόχος της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι να παρουσιάσει το εταιρικό προφίλ και περιβάλλον εντός και εκτός που προβάλλεται στην Ένωση Λεμβούχων Θήρας και να επιχειρήσει μία συγκριτική περιγραφή της εν λόγω εταιρείας σε διάφορες χρηματοοικονομικές αναλύσεις και ανταγωνιστικούς παράγοντες. Η όλη ανάλυση που ακολουθεί έχει βασιστεί σε στοιχεία που η εταιρεία έχει συγκεντρώσει και επεξεργάζεται με στόχο την επιτυχή τοποθέτησή της όπως και σε δημοσιοποιημένα στοιχεία που προκύπτουν από διάφορες αναφορές της. Για την επίτευξη των στόχων της παρούσας πτυχιακής εργασίας θα χρησιμοποιηθεί μια σειρά επιστημονικών εργαλείων και όπως αυτά ορίζονται. Πιο συγκεκριμένα την Στρατηγική που εφαρμόζει η εταιρεία και την Ανάλυση των Χρηματοοικονομικών δεικτών της. Επίσης, θα αναφερθεί μία συνοπτική παρουσίαση της εταιρείας, με τα προϊόντα της, τους πελάτες, προμηθευτές, τον εξοπλισμό της, τις εγκαταστάσεις της, το Διοικητικό Συμβούλιο και την Διοίκηση κ.τ.λ. και η ανάλυση του κλάδου δραστηριοποίησης της εταιρείας σε εγχώριο και ξένο επίπεδο. Εκ του γεγονότος λοιπόν, η παρούσα εργασία είναι βασισμένη σε στοιχεία τα οποία η υπό μελέτη εταιρεία δέχτηκε να παραχωρήσει και αντίστοιχα δεδομένα που είναι δημοσιευμένα και διαθέσιμα από την εταιρεία. Οι όποιες συγκρίσεις και κρίσεις μεταξύ τους έχουν καθαρά υποκειμενικό χαρακτήρα και αποτελούν έκφραση καθαρά προσωπικών εκτιμήσεων που διαμορφώθηκαν στo πλαίσιο της συγκεκριμένης εργασίας.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Αντωνιάδης Ιωάννης
Uncontrolled Keywords: Ένωση Λεμβούχων Θήρας, Χρηματοοικονομική Ανάλυση, Αριθμοδείκτες, Επιχειρηματικό πλάνο, Στρατηγικό πλάνο
Subjects: Ε > Επιχειρηματικός σχεδιασμός
Σ > Στρατηγικός σχεδιασμός
Divisions: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 28 Jun 2019 07:24
Last Modified: 28 Jun 2019 07:24
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10024

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top