Ποιοτικός έλεγχος σιτηρών και αλεύρων

Ρεπάνου, Ελισάβετ (2009) Ποιοτικός έλεγχος σιτηρών και αλεύρων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap97_2009.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Αντικείμενο της παρούσας εργασίας αποτελεί ο ποιοτικός έλεγχος των σιτηρών και αλεύρων και αποτελείται από πέντε κεφάλαια. Στο πρώτο κεφάλαιο δίνονται πληροφορίες για τα σιτηρά, ενώ στα επόμενα γίνεται αναφορά στη δειγματοληψία και την ποιοτική εξέταση των σιτηρών. Στη συνέχεια περιγράφεται συνοπτικά η άλεση και οι τύποι αλεύρων που παράγονται. Ακολουθεί η περιγραφή των ελέγχων ποιότητας που διεξάγονται στα άλευρα (προσδιορισμός υγρής γλουτένης, δοκιμή τιμής καθιζήσεως, test προσδιορισμού αριθμού πτώσεως (falling number) ή (test hagberg), φαρινογράφημα, εξτενσογράφημα και αμυλογράφημα.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Μπουλούμπαση Ελισάβετ
Uncontrolled Keywords: Δειγματοληψία Σιτηρών, Επεξεργασία σιτηρών
Subjects: Π > Ποιοτικός έλεγχος
Σ > Σιτηρά
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 19 Mar 2015 11:21
Last Modified: 05 Dec 2016 07:32
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/929

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top