Αποκρημιώτη, Ζωή (2017) Διάρκεια "ζωής" στο Ultra High Temperature (UHT) γάλα μετά το άνοιγμά του. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
epeap10_2017.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (312kB) |
Abstract
Σκοπός της εργασίας είναι η κατανόηση του όρου γάλα και κυρίως του γάλακτος υψηλής παστερίωσης και της διάρκειας ζωής του μετά το άνοιγμά του. Στα πρώτα κεφάλαια αναφέρεται το γάλα ως πρώτη ύλη, τα συστατικά του και οι επεξεργασίες που γίνονται και στο τέλος γίνεται ανάλυση στο γάλα υψηλής παστερίωσης.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Τσιότσιας Αρσένιος |
Uncontrolled Keywords: | Μικροβιολογία γάλακτος, Παστερίωση, Αποστείρωση |
Subjects: | Γ > Γαλακτοκομική μικροβιολογία Π > Ποιοτικός έλεγχος |
Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα) |
Depositing User: | Προσωπικό Βιβλιοθήκης |
Date Deposited: | 21 Mar 2017 09:16 |
Last Modified: | 24 Mar 2017 07:59 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/8625 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |