Βελούδος, Γεώργιος (2011) Ο ρόλος της βιταμίνης Ε στην σύνθεση του κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
zp12_2011.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (274kB) |
Abstract
Η συγκεκριμένη εργασία αναφέρεται στο κρέας και στο ρόλο που παίζει η βιταμίνη Ε στη συντήρησή του. Πολλοί είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν τη συντήρηση του κρέατος κατά τα διάφορα στάδια της επεξεργασίας του. Εκτός από τη θετικό ρόλο που επιτελεί στον ανθρώπινο οργανισμό, όσον αφορά στη συντήρηση των τροφίμων, η βιταμίνη Ε αποτελεί ένα βασικό στοιχείο για την διατήρηση του χρώματος του κρέατος, καθώς εμποδίζει την οξείδωση των λιπών.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Κοτανίδης Γεώργιος |
Additional Information: | Χωρίς εξώφυλλο |
Uncontrolled Keywords: | Βιταμίνη Ε, Κρέας, Συντήρηση κρέατος |
Subjects: | Β > Βιταμίνες Κ > Κρέας |
Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Ζωϊκής Παραγωγής (Φλώρινα) |
Depositing User: | Προσωπικό Καταθετηρίου |
Date Deposited: | 17 Mar 2015 15:02 |
Last Modified: | 17 Mar 2015 15:02 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/839 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |