Η ζυθοποιία της Ελλάδας σε σύγκριση με την ζυθοποιία της Αταλάντης

Γκανέτσος, Αθανάσιος Δ. (2016) Η ζυθοποιία της Ελλάδας σε σύγκριση με την ζυθοποιία της Αταλάντης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
D9_2016.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Αναλύεται η ζήτηση της μπύρας στην εγχώρια κατανάλωση, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και αναφέρονται οι κυριότερες χώρες προέλευσης και προορισμού μπύρας. Επίσης, προσδιορίζονται οι ανταγωνιστικές δυνάμεις χρησιμοποιώντας το μεντέλο των 5 δυνάμεων του Porter, το εξωτερικό περιβάλλον χρησιμοποιώντας την pestel analysis, πραγματοποιείται η S.W.O.T analysis και αναλύονται οι εισαγωγές και οι κύριες εταιρείες παραγωγής ζύθου στην Ελλάδα έχοντας ως πρότυπο τις 5 μεγαλύτερες ζυθοποιίες και αναφέροντας τις μικροζυθοποιίες. Τέλος, γίνεται σύγκριση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας με την Εζα Πρότυπος Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης έχοντας ως εργαλείο σύγκρισης τους δύο αριθμοδείκτες αποδοτικότητας, ο ένας για το σύνολο των κεφαλαίων και ο άλλος για το σύνολο του ενεργητικού (ROE και ROA).

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Αντωνιάδης Ιωάννης
Uncontrolled Keywords: Αθηναϊκή Ζυθοποιία (Μελέτη περίπτωσης), Εζα Πρότυπος Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης (Μελέτη περίπτωσης), Αριθμοδείκτες αποδοτικότητας
Subjects: Χ > Χρηματοοικονομική ανάλυση
Ε > Εταιρείες
Divisions: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 12 Sep 2016 10:30
Last Modified: 12 Sep 2016 10:30
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/8315

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top