Κωστοπούλου, Ευαγγελία-Αναστασία (2016) Υποπροϊόντα της ελιάς στη διατροφή των αγροτικών ζώων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
zp3_2016.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (217kB) |
Abstract
Η παρούσα διατριβή αναφέρεται στην πρακτική σημασία των υποπροϊόντων της ελιάς στην διατροφή των αγροτικών ζώων. Η διατριβή περιλαμβάνει μια αδρή περιγραφή του δέντρου και των ποικιλιών της ελιάς, τη μορφολογία, το σκοπό καλλιέργειας και τη συμβολή της καλλιέργειας στην παγκόσμια, την ευρωπαϊκή και την εθνική μας οικονομία. Κυρίως αναφέρεται στη χημική σύσταση και τη θρεπτική αξία των φύλλων και των υποπροϊόντων και παραπροϊόντων της ελιάς στη διατροφή των αγροτικών ζώων. Επιπλέον, περιγράφει τις ενδεχόμενες θετικές επιδράσεις των προϊόντων αυτών στην υγεία και την παραγωγικότητα των ζώων και την ποιότητα των παραγόμενων κτηνοτροφικών προϊόντων. Ένα σημαντικό μέρος της εργασίας περιγράφει τα δεδομένα της έρευνας σχετικά με τις δυνατότητες ορθολογιστικής χρησιμοποίησης των υποπροϊόντων της ελιάς σε κάθε μια ξεχωριστή κατηγορία αγροτικών ζώων.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Κεσίδης Αναστάσιος |
Uncontrolled Keywords: | Υποπροϊόντα ελιάς, Θρεπτική αξία, Διατροφή αγροτικών ζώων. |
Subjects: | Α > Αγροτικά ζώα Ε > Ελιά |
Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Ζωϊκής Παραγωγής (Φλώρινα) |
Depositing User: | Προσωπικό Βιβλιοθήκης |
Date Deposited: | 24 May 2016 08:18 |
Last Modified: | 24 May 2016 08:18 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/8130 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |