Τσολακίδης, Νικόλαος (2015) Ποιοτικός Έλεγχος Γραβιέρας Κρήτης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
epeap1_2016.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (732kB) |
Abstract
Στην παρούσα εργασία συλλέχθηκαν πληροφορίες για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Γραβιέρας Κρήτης. Δόθηκαν πληροφορίες για την παρασκευή της γραβιέρας και κάποιες πληροφορίες για την διατροφική αξία της γραβιέρας. Στη συνέχεια, παρατέθηκαν τα υλικά και οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν, από το στάδιο της δειγματοληψίας και της προετοιμασίας των δειγμάτων, έως και την αναλυτική περιγραφή των μεθόδων που εφαρμόστηκαν για την εκτίμηση των διαφόρων παραμέτρων.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Κουντουράς Κωνσταντίνος |
Uncontrolled Keywords: | Γραβιέρα Κρήτης, |
Subjects: | Π > Ποιοτικός έλεγχος Τ > Τυροκομία |
Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα) |
Depositing User: | Προσωπικό Βιβλιοθήκης |
Date Deposited: | 17 May 2016 09:48 |
Last Modified: | 17 May 2016 09:48 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/8124 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |