Τουριστική, πολιτιστική προσέγγιση δημιουργικού σχεδιασμού συσκευασιών για τα τοπικά γαστρονομικά προϊόντα της ΠΕ. Κοζάνης

Μανάβης, Αθανάσιος Ε. (2015) Τουριστική, πολιτιστική προσέγγιση δημιουργικού σχεδιασμού συσκευασιών για τα τοπικά γαστρονομικά προϊόντα της ΠΕ. Κοζάνης. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
MBA48_2015.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (6MB)

Abstract

Μετά την χρήση ερωτηματολογίων και τη μελέτη στοιχείων για τουριστικά και πολιτιστικά θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης (αξιοθέατα, έθιμα, παραδόσεις, γλώσσα, κ.α.), γίνεται μια προσέγγιση δημιουργικού σχεδιασμού (μέσα από ολοκληρωμένες διαδικασίες μελέτης και ανάπτυξης concept) συσκευασιών και οπτικών ταυτοτήτων (branding) για τοπικά γαστρονομικά προϊόντα που θα μπορούσαν να αποτελούν τουριστικά σουβενίρ για τους επισκέπτες του νομού. Η δημιουργία αυτού του νέου πεδίου «συσκευασιών – πολιτιστικών αντικειμένων» αφορούν προϊόντα γλυκών, φαγητών και ποτών που αναπτύσσονται στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης και χαρακτηρίζονται ως παραδοσιακά.

Item Type: Thesis (Masters)
Corporate Creators: Σαριαννίδης Νικόλαος
Uncontrolled Keywords: Τουριστικά προϊόντα, Τοπικά προϊόντα, Κοζάνη, Σουβενίρ, Συσκευασία προϊόντων, Γαστρονομικά προϊόντα.
Subjects: Σ > Συσκευασία - Σχεδιασμός
Τ > Τουριστική ανάπτυξη
Τ > Τουριστική οικονομία
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 09 Dec 2015 12:30
Last Modified: 09 Dec 2015 12:30
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/7797

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top