Γεωργιάδου, Πολυξένη (2010) Ο ποιοτικός έλεγχος των ελληνικών τυριών σε μια σύγχρονη γαλακτοβιομηχανία (ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε.). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
zp9_2010.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (1MB) |
Abstract
Η ΝΕΟΓΑΛ θέλοντας να προσφέρει υγιεινά τρόφιμα , εφαρμόζει το σύστημα HACCP. Το σύστημα HACCP έχει σαν σκοπό την εξασφάλιση της ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων μέσω της μεθοδευμένης παρακολούθησης και ελέγχου όλων των πρώτων υλών καθώς και την διάθεση των τροφίμων στους καταναλωτές.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Μαραντίδης Απόστολος |
Uncontrolled Keywords: | Ποιοτικός έλεγχος ελληνικών τυριών, HACCP, Γαλακτοβιομηχανία ΝΕΟΓΑΛ |
Subjects: | Γ > Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο Π > Ποιοτικός έλεγχος |
Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Ζωϊκής Παραγωγής (Φλώρινα) |
Depositing User: | Προσωπικό Καταθετηρίου |
Date Deposited: | 15 Mar 2015 08:46 |
Last Modified: | 01 Apr 2015 09:35 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/732 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |