Παπαϊωάννου, Φώτης (2012) Ο ρόλος της ετικέτας στα τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
IT36_2012.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (1MB) |
Abstract
Αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς και της καθημερινότητας μας είναι η γνώση και η σωστή αντίληψη των ετικετών των τροφίμων και αυτός είναι και ο λόγος που επιλέχτηκε αυτό το αντικείμενο στην συγκεκριμένη πτυχιακή εργασία. Θα πρέπει αρχικά να γίνει κατανοητό ότι οι ετικέτες είναι η «ακτινογραφία» του προϊόντος. Είναι απαραίτητο να γίνει σαφές ότι η ετικέτα αφορά τόσο τον παραγωγό όσο τον πωλητή και τον καταναλωτή. Σκοπός της εργασίας αυτής είναι η κατανόηση και η παραδοχή του σημαντικού ρόλου της ετικέτας στα τρόφιμα.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Βλάχβεη Ασπασία |
Uncontrolled Keywords: | Τρόφιμα, Ονομασία προϊόντος, Εμπορική ονομασία, Ετικέτες τροφίμων |
Subjects: | Π > Προϊόντα - Εμπορική ονομασία |
Divisions: | Πρώην Αυτόνομα Τμήματα > Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου (Καστοριά) |
Depositing User: | Προσωπικό Καταθετηρίου |
Date Deposited: | 22 Jun 2015 15:54 |
Last Modified: | 01 Jul 2015 09:44 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/6872 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |