Γκούβας, Θεόδωρος and Λυκοπάντη, Γεωργία-Νεκταρία and Ραφαηλίδης, Αναστάσιος (2014) Ενδελεχής έλεγχος στην εταιρεία Παπαδοπούλου και στα προϊόντα digestive. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
L142_2014.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (16MB) |
Abstract
Στην παρούσα πτυχιακή εργασία γίνεται η μελέτη του μπισκότου ως τρόφιμο με εκτενή αναφορά στα μπισκότα Παπαδοπούλου. Γίνεται μια ιστορική αναδρομή και δίνεται έμφαση στα χαρακτηριστικά των μπισκότων, αλλά και στον τρόπο παρασκευής και κατανάλωσής τους. Στην συνέχεια γίνεται εκτενής αναφορά στην εταιρεία Παπαδοπούλου. Αναλύεται η οικονομική πολιτική της εταιρείας και γίνεται μνεία στις αξίες μα και τις διακρίσεις της. Επίσης περιγράφεται η φιλοσοφία της εταιρείας και οι συνθήκες που επικρατούν στο εργασιακό της περιβάλλον. Ακολουθεί ενδελεχής έλεγχος στα προϊόντα digestive Παπαδοπούλου με εικόνες και πίνακες που εκθέτουν τη διατροφική αξία του εκάστοτε μπισκότου ή μπάρας δημητριακών. Τέλος παρουσιάζεται η κοινωνική προσφορά της εταιρίας Παπαδοπούλου η οποία είναι πηγαία, καθημερινή και ειλικρινής.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Σαριαννίδης Νικόλαος |
Uncontrolled Keywords: | Μπισκότα Παπαδοπούλου, Χαρακτηριστικά μπισκότων |
Subjects: | Ε > Εταιρείες Ε > Εταιρική κουλτούρα |
Divisions: | Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Λογιστικής (Κοζάνη) |
Depositing User: | Προσωπικό Βιβλιοθήκης |
Date Deposited: | 17 Jun 2015 08:45 |
Last Modified: | 14 Sep 2016 07:15 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/6126 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |