Γκαδάτσιου, Χρυσούλα (2010) Παραγωγή και ποιότητα βουτύρου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
epeap37_2010.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (3MB) |
Abstract
Η παρούσα εργασία αναφέρεται στην παραγωγή και τη ποιότητα του βουτύρου. Αρχικά γίνεται αναφορά στα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με τη χημική σύσταση, τις νοθείες, για τις αλλοιώσεις και τα ελαττώματα που προκύπτουν, τις μεθόδους αναλύσεως που χρησιμοποιούνται για τον ποιοτικό έλεγχο, πληροφορίες που αφορούν το σύστημα HACCP και τα κρίσιμα σημεία ελέγχου, τη διατροφική αξία, αλλά και για τα νέα είδη βουτύρου που προσφέρονται στους καταναλωτές.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Κασαπίδου Ελένη |
Uncontrolled Keywords: | Γαλακτοκομικά προϊόντα, Ποιοτικά χαρακτηριστικά βουτύρου, Κώδικας Τροφίμων και Ποτών, Βιολογική ωρίμανση, Απόδαρση, HACCP, Προστασία καταναλωτών |
Subjects: | Γ > Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο Γ > Γαλακτοκομική μικροβιολογία Π > Ποιοτικός έλεγχος |
Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα) |
Depositing User: | Προσωπικό Καταθετηρίου |
Date Deposited: | 06 Mar 2015 15:50 |
Last Modified: | 23 Oct 2015 07:27 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/377 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |