Μάλλα, Κυριακή (2014) Η γιορτή αγροτουρισμού Χίου ως παράγοντας τοπικής ανάπτυξης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
epeap14_2014.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (5MB) |
Abstract
Το θέμα που απασχολεί την παρούσα πτυχιακή εργασία αναφέρεται στην «Γιορτή Αγροτουρισμού Χίου ως Παράγοντας Τοπικής Ανάπτυξης». Σκοπός της πτυχιακής εργασίας είναι η ερεύνηση του κατά πόσο η Γιορτή Αγροτουρισμού της Χίου συμβάλει στην τοπική ανάπτυξη. Βασικοί πυλώνες στην πραγματοποίηση της έρευνας ήταν η βοήθεια των συνεντεύξεων από τους αρμόδιους της Γιορτής Αγροτουρισμού Χίου, καθώς επίσης και τα ερωτηματολόγια τα οποία δομήθηκαν καθαρά και μόνο για αυτό το σκοπό. Σχεδιάστηκαν δύο διαφορετικά ερωτηματολόγια από τα οποία το ένα απευθυνόταν στους εκθέτες των περιπτέρων της γιορτής και το άλλο στους επισκέπτες της γιορτής. Τα πρωτότυπα σημεία της έρευνας που διεξήχθη στο πλαίσιο της εργασίας, ήταν ο Δημοτικός Κήπος της Χίου όπου διοργανώθηκε εκεί η Γιορτή Αγροτουρισμού. Μέσα στο πενθήμερο της Γιορτής, από 30 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου, μοιράστηκαν και συμπληρώθηκαν τα ερωτηματολόγια και από τους εκθέτες και από τους επισκέπτες. Τα αποτελέσματα που προέκυψαν μετά το πέρας της ολοκλήρωσης της πτυχιακής εργασίας είναι ότι όντως η Γιορτή Αγροτουρισμού Χίου συμβάλλει ως παράγοντας τοπικής ανάπτυξης.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Χατζηθεοδωρίδης Φώτιος |
Uncontrolled Keywords: | Γιορτή αγροτουρισμού Χίου, Προγράμματα ενίσχυσης αγροτουρισμού, Έκθεση αγροτικών προϊόντων |
Subjects: | Α > Αγροτική πολιτική Α > Αγροτουρισμός - Διοίκηση και οργάνωση Ε > Εμπορικές διαπραγματεύσεις |
Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα) |
Depositing User: | Προσωπικό Καταθετηρίου |
Date Deposited: | 04 Mar 2015 13:41 |
Last Modified: | 23 Sep 2015 07:06 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/294 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |