Κρητίδου, Μαρία (2014) Ποιοτικός έλεγχος κίτρινων τυριών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
epeap13_2014.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (949kB) |
Abstract
Στην παρούσα εργασία συλλέχθηκαν πληροφορίες για την παραγωγή και την κατανάλωση κίτρινων τυριών στην Ελλάδα. Παρουσιάστηκε επίσης και ένα διάγραμμα ροής παρασκευής κίτρινων τυριών και δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με την διατροφική αξία του τυριού.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Κασαπίδου Ελένη |
Uncontrolled Keywords: | Κώδικας τροφίμων και ποτών, Φέτα, Παραγωγή γάλακτος, Κασέρι, Ασβέστιο, Φώσφορο |
Subjects: | Δ > Διατροφή - Ποιότητα Τ > Τυροκομία |
Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα) |
Depositing User: | Προσωπικό Καταθετηρίου |
Date Deposited: | 04 Mar 2015 13:34 |
Last Modified: | 31 Mar 2015 09:42 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/293 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |