Εφαρμογή συστήματος HACCP στην παραγωγή εμφιαλωμένου νερού

Ντουμουλιάκου, Αικατερίνη (2005) Εφαρμογή συστήματος HACCP στην παραγωγή εμφιαλωμένου νερού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap36_2005.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (329kB)

Abstract

Ο σκοπός αυτής της εργασίας είναι να δείξει στον αναγνώστη όλες τις ενέργειες και τα βήματα που ακολουθούνται για την διεκπεραίωση ενός σχεδίου HACCP στην παραγωγή εμφιαλωμένου νερού. Θα δούμε γενικότερα τους βασικούς κανόνες υγιεινής, τα οφέλη από την εφαρμογή τους, στη συνέχεια θα αναλύσουμε τις βασικές αρχές του HACCP, καθώς επίσης θα ερευνήσουμε τους εξοπλισμούς κτιρίων και προσωπικού. Αναφέρομαι στην προστασία της ασφάλειας των εμφιαλωμένων νερών ως πρώτη ύλη ως προς τις πηγές επιμόλυνσης του νερού, τις απαιτήσεις για την άντλησή του και την επεξεργασία του ως προς την εμφιάλωση. Τέλος όλους τους κίνδυνους από τους οποίους αποτελείται, το διάγραμμα ροής του νερού και τα κρίσιμα σημεία ελέγχου του.

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: HACCP, Μικροβιολογία, Δημόσια υγεία, Νερό
Subjects: Ε > Εμπόριο - Ευρώπη
Ν > Νερό
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 28 Feb 2015 11:51
Last Modified: 31 Mar 2015 11:23
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/186

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top