Σαργιανό, Μάριο and Πρωτόπαππα, Κωνσταντίνοw (2005) Η ανάπτυξη και εξέλιξη της αγοράς catering στην Ελλάδα και την Ευρώπη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
IT3_2005.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (546kB) |
Abstract
Το αντικείμενο που διαπραγματεύεται η παρούσα μελέτη αφορά τη διερεύνηση και ανάλυση των τριών κατηγοριών της ελληνικής και Ευρωπαϊκής αγοράς παροχής υπηρεσιών σίτισης (catering), συγκεκριμένα του catering δεξιώσεων, του βιομηχανικού και αεροπορικού catering. Ο κλάδος των επισιτιστικών υπηρεσιών με τη μορφή έτοιμου φαγητού από μία οργανωμένη εταιρεία προς ένα δεδομένο σύνολο ατόμων, τα οποία παραβρίσκονται σε κάποιο συγκεκριμένο χώρο, για επαγγελματικούς ή κοινωνικούς σκοπούς, είναι γνωστός με τον όρο catering. Με την πάροδο των χρόνων το βιοτικό επίπεδο έχει βελτιωθεί αισθητά, οι ανάγκες των ατόμων έχουν διευρυνθεί, ενώ έχει περιοριστεί ο ελεύθερος χρόνος με αποτέλεσμα να γίνεται εμφανής η ανάγκη ύπαρξης εξειδικευμένων εταιρειών για την διοργάνωση των ποικίλων κοινωνικών εκδηλώσεων. Επιπλέον, η ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη έμφαση που δίδεται στις δημόσιες σχέσεις καθώς και η αύξηση του αριθμού των συνεδρίων και επαγγελματικής φύσεως εκδηλώσεων εν γένει, έχουν ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της ζήτησης των υπηρεσιών catering.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Βλάχβεη Ασπασία |
Uncontrolled Keywords: | Υπηρεσίες σίτισης (catering), Τροφοδότες και τροφοσοδία |
Divisions: | Πρώην Αυτόνομα Τμήματα > Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου (Καστοριά) |
Depositing User: | Προσωπικό Καταθετηρίου |
Date Deposited: | 27 May 2015 11:34 |
Last Modified: | 27 May 2015 11:34 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/1791 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |