Η ανάπτυξη και εξέλιξη της αγοράς catering στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Σαργιανό, Μάριο and Πρωτόπαππα, Κωνσταντίνοw (2005) Η ανάπτυξη και εξέλιξη της αγοράς catering στην Ελλάδα και την Ευρώπη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
IT3_2005.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (546kB)

Abstract

Το αντικείμενο που διαπραγματεύεται η παρούσα μελέτη αφορά τη διερεύνηση και ανάλυση των τριών κατηγοριών της ελληνικής και Ευρωπαϊκής αγοράς παροχής υπηρεσιών σίτισης (catering), συγκεκριμένα του catering δεξιώσεων, του βιομηχανικού και αεροπορικού catering. Ο κλάδος των επισιτιστικών υπηρεσιών με τη μορφή έτοιμου φαγητού από μία οργανωμένη εταιρεία προς ένα δεδομένο σύνολο ατόμων, τα οποία παραβρίσκονται σε κάποιο συγκεκριμένο χώρο, για επαγγελματικούς ή κοινωνικούς σκοπούς, είναι γνωστός με τον όρο catering. Με την πάροδο των χρόνων το βιοτικό επίπεδο έχει βελτιωθεί αισθητά, οι ανάγκες των ατόμων έχουν διευρυνθεί, ενώ έχει περιοριστεί ο ελεύθερος χρόνος με αποτέλεσμα να γίνεται εμφανής η ανάγκη ύπαρξης εξειδικευμένων εταιρειών για την διοργάνωση των ποικίλων κοινωνικών εκδηλώσεων. Επιπλέον, η ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη έμφαση που δίδεται στις δημόσιες σχέσεις καθώς και η αύξηση του αριθμού των συνεδρίων και επαγγελματικής φύσεως εκδηλώσεων εν γένει, έχουν ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της ζήτησης των υπηρεσιών catering.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Βλάχβεη Ασπασία
Uncontrolled Keywords: Υπηρεσίες σίτισης (catering), Τροφοδότες και τροφοσοδία
Divisions: Πρώην Αυτόνομα Τμήματα > Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 27 May 2015 11:34
Last Modified: 27 May 2015 11:34
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/1791

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top