Τσούμα, Ευθυμία (2011) Τα αρωματικά φυτά και η χρήση τους στη μεσογειακή κουζίνα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
fp2_2011.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (17MB) |
Abstract
Συγκεκριμένα, σε αυτή την εργασία, θα γίνει αναφορά στα φυτά που είναι χρήσιμα επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην μαγειρική δίνοντας ιδιαίτερη γεύση και άρωμα και αντικαθιστώντας κάποια στοιχεία που είναι βλαβερά για τον οργανισμό. Μπορούν, τα αρωματικά φυτά, να χρησιμοποιηθούν στις κόκκινες και άσπρες σάλτσες, στις σαλάτες, στα όσπρια, στα κρέατα, στα ψάρια και σε όλα τα φαγητά.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Υψηλάντης Κωνσταντίνος |
Uncontrolled Keywords: | Αρωματικά φυτά στη μαγειρική, Μπαχαρικά, Μυρωδικά, Ιδιότητες αρωματικών φυτών |
Subjects: | Α > Αρωματικά φυτά Β > Βότανα |
Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Φυτικής Παραγωγής (Φλώρινα) |
Depositing User: | Προσωπικό Καταθετηρίου |
Date Deposited: | 02 Apr 2015 08:21 |
Last Modified: | 20 May 2015 13:27 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/1450 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |