Ποιότητα οίνου της αμπελουργικής ζώνης των Πεζών- Ηρακλείου Κρήτης και εφαρμοζόμενο Σύστημα Διασφάλισης της Ποιότητας από την εταιρεία Κρέτα Ολυμπιάς Α.Ε..

Κυπριωτάκη, Ευθυμία (2007) Ποιότητα οίνου της αμπελουργικής ζώνης των Πεζών- Ηρακλείου Κρήτης και εφαρμοζόμενο Σύστημα Διασφάλισης της Ποιότητας από την εταιρεία Κρέτα Ολυμπιάς Α.Ε.. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap41_2007.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Στις σύγχρονες βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, κύριο μέλημα είναι η διασφά-λιση της υγιεινής των παραγόμενων προϊόντων, έτσι ώστε να τα καταστήσουν απόλυτα ασφαλή για την υγεία του καταναλωτή, διατηρώντας ταυτόχρονα τη θρε-πτική αξία και τα ιδιαίτερα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά. Στη μελέτη αυτή παρουσιάζεται η Αμπελουργική Ζώνη των Πεζών, στο Νομό Ηρακλείου και αναλύεται το σύστημα διασφάλισης της ποιότητας το οποίο εφαρμόζεται σήμερα στο οινοποιείο της Creta Olympias Α.Ε και αφορά τη διαδικασία ελέγχου στην παραγωγή και εμφιάλωση οίνων Ονομασίας Προέλευσης Ανωτέρας Ποιότητας Πεζά και επιτραπέζιων οίνων.

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Οίνος, Ποιότητα, HACCP
Subjects: Ο > Οίνος και οινοποιία
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 07 Nov 2023 08:37
Last Modified: 07 Nov 2023 08:37
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/12285

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top