Ο κλάδος της εστίασης στην Ελλάδα και η περίπτωση των catering : Απόψεις των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Μελίτση, Σοφία (2022) Ο κλάδος της εστίασης στην Ελλάδα και η περίπτωση των catering : Απόψεις των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap2_2022.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας παρέχει το δικαίωμα δωρεάν σίτισης σε ορισμένο αριθμό φοιτητών/φοιτητριών. Ο αριθμός αυτός εξαρτάται από την κάλυψη ή μη από τους/τις αιτούντες/ούσες των κριτηρίων που θέτει ο Νόμος αλλά και από το ύψος του σχετικού κονδυλίου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Ωστόσο και στους/στις φοιτητές/τριες που δεν σιτίζονται δωρεάν δίνεται η δυνατότητα χρήσης της Λέσχης, ανεξαρτήτως κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων, με την καταβολή ενός μικρού ποσού. Για την εύρυθμη λειτουργία του εστιατορίου πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν το προσωπικό, οι ίδιοι οι φοιτητές, το μενού αλλά και η καθαριότητα. Σκοπός της παρούσας έρευνας είναι να διερευνήσει τις απόψεις των φοιτητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας-Παραρτήματος Φλώρινας για την Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη. Η έρευνα που διεξήχθη ήταν ποσοτική και συμμετείχαν 61 φοιτητές που κλήθηκα να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο. Από τα αποτελέσματα φάνηκε η ικανοποίηση των φοιτητών από την λειτουργία του εστιατορίου με μοναδική απαίτηση την μεγαλύτερη ποικιλία και ποιότητα στο μενού σε φρούτα και λαχανικά. Τέλος στην συζήτηση περιλαμβάνονται τόσο προτάσεις για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της φοιτητικής λέσχης όσο και περαιτέρω έρευνα.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Λοϊζου Ευστράτιος
Uncontrolled Keywords: Εστίαση, catering, σίτιση, φοιτητές
Subjects: Ε > Εστιατόρια, ταβέρνες
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 19 Jan 2023 11:54
Last Modified: 19 Jan 2023 11:54
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/12069

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top