Ικανοποίηση πελατών από τις ηλεκτρονικές αγορές την εποχή της κρίσης του covid-19. Μελέτη περίπτωσης της H&M

Καρβουνίδου, Ελένη (2022) Ικανοποίηση πελατών από τις ηλεκτρονικές αγορές την εποχή της κρίσης του covid-19. Μελέτη περίπτωσης της H&M. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
DMC20_2022.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (934kB)

Abstract

Αυτή η εργασία στοχεύει στη σύγκριση της ικανοποίησης των πελατών στο brand της πολυεθνικής εταιρείας H&M, πριν και μετά την πανδημία του Covid-19. Συγκεκριμένα θα γίνει μέτρηση της ικανοποίησης που λαμβάνουν οι πελάτες από τις ηλεκτρονικές αγορές στο κατάστημα της H&M. H αξιολόγηση της ικανοποίησης των πελατών έχει ζωτικής σημασίας ρόλο για τις επιχειρήσεις στην ανάπτυξη και διατήρηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Οι οργανισμοί που διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις διαστάσεις του μείγματος μάρκετινγκ, τείνουν να επιτυγχάνουν υψηλότερα επίπεδα πελατειακής αφοσίωσης και μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους ως αντάλλαγμα. Μέσω της μέτρησης της ικανοποίησης των πελατών, οι οργανισμοί δεν λαμβάνουν μόνο τη γνώση για την ομάδα πελατών που τους προτιμούν, αλλά και γενικότερες γνώσεις σχετικά με τους ανταγωνιστές τους στην αγορά. Μέσω της συλλογής δεδομένων και της ανάλυσης τους με στατιστικές μεθόδους, στόχος της εργασίας είναι να παρατηρηθεί αν υπήρξε κάποια στατιστικά σημαντική αλλαγή στα επίπεδα ικανοποίησης των πελατών, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, σε σχέση με την εταιρεία H&M.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Δήμου Σπυρίδων
Uncontrolled Keywords: Ηλεκτρονική ικανοποίηση, Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, H&M, Πανδημία, Μεθοδολογία έρευνας, Μελέτη περίπτωσης.
Subjects: Δ > Δειγματοληψία (Στατιστική)
Η > Ηλεκτρονικό εμπόριο
Κ > Καταναλωτές
Κ > Καταναλωτική συμπεριφορά
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 20 Sep 2022 06:44
Last Modified: 20 Sep 2022 06:44
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11946

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top