Σχεδιασμός και κατασκευή μεταλλικού υπόστεγου - κιόσκι

Μποϊντάς, Δημήτριος Κ. (2022) Σχεδιασμός και κατασκευή μεταλλικού υπόστεγου - κιόσκι. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
M11_2022.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (5MB)

Abstract

Η παρούσα Πτυχιακή Εργασία βασίζεται στην μελέτη, την ανάλυση και την σχεδίαση ενός Μεταλλικού υπόστεγου-κιόσκι. Αρχικά, στο πρώτο κεφάλαιο θα παρουσιαστεί μια σύντομη εισαγωγή ως προς την ιδέα, την χρησιμότητα που αποσκοπεί αυτή η κατασκευή και μια ιστορική αναδρομή της δημιουργίας για πρώτη φορά ενός υπόστεγου-κιόσκι. Το δεύτερο κεφάλαιο αναφέρεται στο σχεδιαστικό πρόγραμμα που χρησιμοποιήθηκε και δείχνει εικόνες από τα βήματα του σχεδιασμού μέχρι την ολοκλήρωσή του. Επίσης παρέχονται οι διαστασιολογήσεις που χρησιμοποιήθηκαν στην μακέτα αλλά και σε ένα κανονικού μεγέθους μεταλλικό υπόστεγο. Το τρίτο κεφάλαιο αναφέρεται στα υλικά για την κατασκευή, το κόστος του, τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν (τροχός, ηλεκτροκόλληση και άλλα αναλυτικά) και η διαδικασία των μηχανικών κατεργασιών και της κατασκευής.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Ντίνας Νικόλαος
Uncontrolled Keywords: Κατασκευή μεταλλικού υπόστεγου
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών & Βιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕ (Κοζάνη) > Κατεύθυνση Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 13 Sep 2022 10:33
Last Modified: 13 Sep 2022 10:33
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11935

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top