Επίδραση διαφυλλικών ψεκασμών με διάφορα σκευάσματα ασβεστίου σε oρισμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά των καρπών και στη θρεπτική κατάσταση της ποικιλίας ακτινιδιάς "Hayward"

Κουντής, Νεκτάριος (2021) Επίδραση διαφυλλικών ψεκασμών με διάφορα σκευάσματα ασβεστίου σε oρισμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά των καρπών και στη θρεπτική κατάσταση της ποικιλίας ακτινιδιάς "Hayward". BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
FG102_2021.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (5MB)

Abstract

Η παρούσα μελέτη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των uποχρεώσεων μου για τη λήψη του πτυχίου μου από το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων της Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής στην Φλώρινα. Στην παρούσα εργασία μελετήθηκαν οι επιδράσεις ψεκασμών με πέντε διαφυλλικά λιπάσματα ασβεστίου (Profical, ChelanCa, F-awayCa, FawayCa + Profical και F-awayCa + ChelanCa) που εφαρμόστηκαν πειραματικά για δύο έτη, με 5 ψεκασμούς το έτος, από τα αρχικά στάδια της καρπόδεσης μέχρι και πριν από τη συγκομιδή και αξιολογήθηκε η επίδραση τους στην ποιότητα και την μετασυλλεκτική συντήρηση των καρπών καθώς και στη θρεπτική κατάσταση των δένδρων της ποικιλίας ‘HAYWARD’.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Καραγιάννης Ευάγγελος
Uncontrolled Keywords: Ακτινιδιά, Ποιοτικά χαρακτηριστικά, Ασβέστιο, Ποικιλία Hayward
Subjects: Α > Ακτινίδιο
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 30 Aug 2022 10:05
Last Modified: 30 Aug 2022 10:05
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11861

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top