Βιβλιογραφική ανασκόπηση μεθόδων μηχανικής μάθησης ως εργαλείο ανάλυσης – σύνθεσης δεδομένων από βιοσήματα και εξαγωγής αποτελεσμάτων – συμπερασμάτων. Μελέτη περίπτωσης βιοσήματα για το άγχος

Στρατής, Αντώνιος (2021) Βιβλιογραφική ανασκόπηση μεθόδων μηχανικής μάθησης ως εργαλείο ανάλυσης – σύνθεσης δεδομένων από βιοσήματα και εξαγωγής αποτελεσμάτων – συμπερασμάτων. Μελέτη περίπτωσης βιοσήματα για το άγχος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
ΕΙ37_2021.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (2MB)

Abstract

Στην παρακάτω εργασία θα γίνει παρουσίαση της μηχανικής μάθησης καθώς και η χρήση της για την έρευνα σχετικά με το άγχος. Θα εξηγηθεί το τι είναι και εν συνέχεια θα γίνει μια αναδρομή στην ιστορία της. Παράλληλα θα δούμε αρκετές διαφορετικές μεθόδους της μηχανικής μάθησης από ποικίλες έρευνες. Τέλος, θα γίνει σύγκριση των μεθόδων μηχανικής μάθησης και η επιλογή της κατάλληλης για το συγκεκριμένο θέμα.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Τασκασαπλίδης Γεώργιος
Uncontrolled Keywords: Μηχανική μάθηση, Αλγόριθμος πλησιέστερου γείτονα, Ελεγχόμενη μάθηση, Ανεπιτήρητη μάθηση, Άγχος, Κ-means, Γαλβανική αγωγιμότητα δέρματος, Ταξικοποιήση, Ηλεκτροδερμική δραστηριότητα, Φωτοπλυθυμισμογραφία, Βιοσήματα.
Subjects: Α > Αλγόριθμοι
Η > Ηλεκτρομαγνητικα κύματα
Μ > Μάθηση
Τ > Τεχνητή νοημοσύνη
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 07 Jul 2022 11:36
Last Modified: 07 Jul 2022 11:36
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11766

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top