Τα επιμελητήρια και ο ρόλος τους στην επιχειρηματικότητα: μια περίπτωση μελέτης

Δροσίνη, Χριστίνα (2021) Τα επιμελητήρια και ο ρόλος τους στην επιχειρηματικότητα: μια περίπτωση μελέτης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
LX57_2021.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Στην παρούσα πτυχιακή εργασία έγινε επισκόπηση και μελέτη για τα Επιμελητήρια της Ελλάδας, τι είναι και πως δρουν, αναλύονται όλα εκείνα τα σημεία που βοηθούν για την ανάπτυξη και εξέλιξη στην οικονομία, και ποια η είναι η δραστηριοποίηση τους στον επιχειρηματικό κλάδο, καθώς και την βοήθεια που παρέχουν στις επιχειρήσεις από συμβουλές και πληροφορίες για νομοθετικά θέματα αλλά και ευκαιρίες που παρουσιάζονται για την αναπτυξιακή πορεία. Η πτυχιακή αποτελείται από 4 κεφάλαια από τα όποια αναλύονται το Επιμελητήριο Ελλάδος, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων όπου εκπροσωπεί την Ελλάδα στο εξωτερικό και οργανώνει συνέλευσης, το Οικονομικό Επιμελητήριο αλλά και η Επιχειρηματικότητα πως βοηθήσει για την συνέχιση του έργου των επιμελητηρίων. Τέλος η μελέτη επικεντρώνεται στο Επιμελητήριο Φλώρινας και στην δραστηριοποίηση του στην τοπική οικονομία.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Πιτόσκα Ηλέκτρα
Uncontrolled Keywords: Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων (ΚΕΕ), Οικονομικό Επιμελητήριο, Επιχειρηματικότητα, Επιμελητήριο Φλώρινας (Μελέτη περίπτωσης)
Subjects: Ε > Επιχειρηματικότητα
Divisions: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (Κοζάνη)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 30 May 2022 11:44
Last Modified: 30 May 2022 11:44
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11675

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top