Στάσεις των κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με τους συνεταιρισμούς

Τοκμακίδης, Πρόδρομος (2021) Στάσεις των κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με τους συνεταιρισμούς. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
FG84_2021.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (56MB)

Abstract

Η παρούσα εργασία υλοποιήθηκε στα πλαίσια του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών της Σχολής Τεχνολόγων Γεωπόνων του Πανεπιστημίου της Δυτικής Μακεδονίας. Στα περιεχόμενά της γίνεται μια προσπάθεια σύντομης παρουσίασης της Συνεταιριστικής ιστορίας και της αντίστοιχης Νομοθεσίας στον Ευρωπαϊκό καθώς και στον Ελληνικό χώρο. Επιχειρείται εστίαση του θέματος, στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και παρουσίαση της υφιστάμενης κατάστασης, υπό το πρίσμα της βίαιης απολιγνιτοποίησης που βιώνει η ευρύτερη περιοχή τη συγκεκριμένη εποχή. Με τη σύνταξη κατάλληλου ερωτηματολογίου ερευνώνται οι στάσεις των κατοίκων της περιοχής σχετικά με τις Συνεταιριστικές συμπράξεις και η δυνατότητα που προκύπτει μέσω αυτών να αντιμετωπιστούν οι επερχόμενες καταστάσεις και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η περιοχή.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Μέλφου Αικατερίνη
Uncontrolled Keywords: Συνεργασία, Ομαδικότητα, Δυτ. Μακεδονία, Αγροτικός Συνεταιρισμός, Αστικός συνεταιρισμός, Απολιγνιτοποίηση
Subjects: Σ > Συνεταιρισμοί
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 03 Mar 2022 09:35
Last Modified: 03 Mar 2022 09:35
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11600

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top