Web application hotel reservation system with PHP and MySQL

Πιτσιάνης, Παρασκευάς and Αραβανής, Παναγιώτης (2021) Web application hotel reservation system with PHP and MySQL. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
ΕΙ22_2021.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Στην παρούσα πτυχιακή δημιουργήθηκε μια διαδικτυακή εφαρμογή για την κράτηση δωματίων με PHP. Σε ένα σύστημα κρατήσεων δωματίων υπάρχουν χρήστες όπου μπορεί να επιλέξουν ημερομηνίες στις οποίες το δωμάτιο δεν είναι διαθέσιμο. Για αυτό το λόγο η εφαρμογή αποτελείται από δύο σκέλη, στο πρώτο σκέλος ο χρήστης μπορεί να ψάξει και να δει τα δωμάτια αλλά για την ολοκλήρωση της κράτησης πρέπει να είναι συνδεδεμένος στην εφαρμογή, αν δεν έχει λογαριασμό μπορεί να δημιουργήσει ένα καινούργιο. Αν το username που θα χρησιμοποιήσει ο χρήστης είναι ήδη καταχωρημένο στην βάση δεν θα τον αφήσει να δημιουργήσει τον λογαριασμό. Σε περίπτωση που οι ημερομηνίες είναι διαθέσιμες και η κράτηση εφικτή θα του εμφανίσει ένα μήνυμα επιβεβαίωσης της κράτησης. Στο δεύτερο σκέλος υπάρχει το admin panel όπου αν ο χρήστης είναι administrator μπορεί να διαχειριστεί την εφαρμογή. Οι ενέργειες όπου μπορεί να προβεί ο administrator είναι να δημιουργήσει, να διαβάσει, να ανανεώσει και να διαγράψει τα δεδομένα από την βάση δεδομένων. Δηλαδή να διαχειριστεί τα δωμάτια, τις εικόνες από τα δωμάτια τις κρατήσεις και τους χρήστες.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Βέργαδος Δημήτριος
Uncontrolled Keywords: Admin panel, Hotel reservation, PHP, CRUD, Έγχυση SQL, SESSION, $GET, $POST, Εφαρμογή για κράτηση δωματίων.
Subjects: Β > Βάσεις δεδομένων
Δ > Διαδίκτυο (Internet)
Γ > Γλώσσες προγραμματισμού (Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές)
Ι > Ιστοσελίδες - Σχεδίαση
Ξ > Ξενοδοχεία
Λ > Λογισμικό εφαρμογών - Ανάπτυξη
Π > Προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών
Π > Πληροφορική
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 27 Jan 2022 07:15
Last Modified: 27 Jan 2022 07:15
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11509

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top