Τουριστικός οδηγός (Tourist guide). Σχεδιασμός και υλοποίηση διαδικτυακής ιστοσελίδας για την τουριστική προβολή του Νομού Καστοριάς

Σιδηροπούλου, Ελένη and Περηφανοπούλου, Ολυμπία (2021) Τουριστικός οδηγός (Tourist guide). Σχεδιασμός και υλοποίηση διαδικτυακής ιστοσελίδας για την τουριστική προβολή του Νομού Καστοριάς. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
DMC38_2021.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (4MB)

Abstract

Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η δημιουργία διαδικτυακής ιστοσελίδας για την τουριστική προβολή του νομού Καστοριάς με την χρήση συστήματος διαχείρισης περιεχομένου ( Content Management System –CMS ) και ελεύθερη επιλογή ανάμεσα σε Joomla ή Wordpress. Στα πλαίσια της εργασίας κρίθηκε σκοπιμότερη η χρήση του Wordpress εξαιτίας των πλεονεκτημάτων που παρέχει στον χρήστη. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας επιδιώκει την ανάπτυξη της επισκεψιμότητας στον νομό Καστοριάς με την ενημέρωση των μελλοντικών επισκεπτών για τα τουριστικά αξιοθέατα, την πληροφόρηση για τις σημαντικότερες και πιο πολυσύχναστες εκκλησίες της πόλης, καθώς επίσης και τα πολιτιστικά δρώμενα που λαμβάνουν χώρα κατά καιρούς στην Καστοριά. Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να σχολιάσει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας εμπνέοντας άλλους χρήστες να επισκεφτούν την πόλη ενώ μπορεί να το μοιραστεί με την χρήση των Social Media.

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Δημιουργία ιστοσελίδας, Νομός Καστοριάς, Προβολή, Τουριστική προβολή, Επισκεψιμότητα, Τουριστικά αξιοθέατα, Πολιτιστικά δρώμενα, Content Management System, CMS.
Subjects: Δ > Διαδίκτυο (Internet)
Ι > Ιστοσελίδες - Σχεδίαση
Σ > Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου - (CMS)
Τ > Τουρισμός
Τ > Τουριστικό μάρκετινγκ
Τ > Τουρισμός - Ελλάδα
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 23 Sep 2021 10:53
Last Modified: 23 Sep 2021 10:53
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11294

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top