Χρηματοοικονομική ανάλυση της εταιρίας ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε.

Λιάπης, Γεώργιος Σ. (2020) Χρηματοοικονομική ανάλυση της εταιρίας ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
D37_2020.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Κύριος σκοπός της εργασίας αυτής είναι να περιγράψει σε βάθος και να εξάγει μερικά συμπεράσματα αναφορικά με την χρηματοοικονομική ανάλυση της εταιρείας ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε. Το 1ο κεφάλαιο διεξάγει μια ιστορική και χρονολογική αναδρομή της εξέλιξης της τεχνολογίας και δίνει μία σύντομη περιγραφή του κάθε κλάδου της ξεχωριστά. Το 2ο κεφάλαιο κάνει μία εισαγωγική περιγραφή της εταιρίας ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε. και αναλύει ενδελεχώς την δομή της εταιρικής της διακυβέρνησης. Επιπλέον, γίνεται μία περιγραφή των διαφόρων δραστηριοτήτων του ομίλου καθώς και μία σύντομη αναφορά στους βασικούς εταιρικούς στόχους και την θέση που αυτή κατέχει στην αγορά. Στην συνέχεια το 3ο κεφάλαιο ασχολείται με την ανάλυση των χρηματοοικονομικών καταστάσεων της εταιρίας με την χρήση των αριθμοδεικτών. Το 4ο κεφάλαιο εξετάζει την πορεία της αγοράς όσον αφορά τα τεχνολογικά καταναλωτικά αγαθά. Κλείνοντας , το 5ο κεφάλαιο αναφέρει την πορεία της επιχείρησης καθώς και τις πωλήσεις που σημείωσε κατά την διάρκεια της πανδημία.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Σπινθηρόπουλος Κωνσταντίνος
Uncontrolled Keywords: Χρηματοοικονομική ανάλυση, Κλάδος τεχνολογίας, ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε., Ανάλυση οικονομικών καταστάσεων, Αριθμοδείκτες ρευστότητας, Αριθμοδείκτες αποδοτικότητας
Subjects: Α > Αριθμοδείκτες
Χ > Χρηματοοικονομική ανάλυση
Divisions: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 29 Jun 2021 08:06
Last Modified: 29 Jun 2021 08:06
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10970

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top