Να συγκριθεί ο τρόπος αναγνώρισης συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας με τον αντίστοιχο τρόπο αναγνώρισης συνδρομητών τηλεοπτικών καναλιών

Μπεκτάς, Γεώργιος (2011) Να συγκριθεί ο τρόπος αναγνώρισης συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας με τον αντίστοιχο τρόπο αναγνώρισης συνδρομητών τηλεοπτικών καναλιών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
ICT5_2011.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (2MB)

Abstract

Σ΄ αυτήν την πτυχιακή εργασία έγινε μια προσπάθεια να εξηγηθούν οι τρόποι αναγνώρισης συνδρομητών τόσο την ψηφιακής τηλεόρασης όσο και αυτών των κινητών τηλεφώνων στις ψηφιακές τηλεπικοινωνίες και η συσχέτιση των δυο τρόπων. Η εργασία διαρθρώνεται σε τρεις θεματικές ενότητες. Η πρώτη αφορά την ψηφιακή τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα την αρχική κωδικοποίηση με κοινό αλγόριθμο και μετέπειτα κρυπτογράφηση και αποκρυπτογράφηση του σήματος στον δέκτη του συνδρομητή με την αναγνώριση του συνδρομητή. Η δεύτερη ενότητα περιλαμβάνει την πιστοποίηση, κρυπτογράφηση, τον εντοπισμό των συνδρομητών στην κινητή τηλεφωνία με τους κωδικούς και τους αλγόριθμος που υλοποιούν τις διαδικασίες. Επίσης γίνεται εκτεταμένη αναφορά στα μέρη εκείνα της δομής του GSM (Global System for Mobile Communications) δικτύου που αφορούν την αναγνώριση, καταχώριση, εξυπηρέτηση του συνδρομητή. Τέλος στην τρίτη ενότητα υπάρχει η σύγκριση που προκύπτει από τη μελέτη των πρώτων δυο ενοτήτων και τα συμπεράσματα που καταλήξαμε.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Σινάτκας Ιωάννης
Uncontrolled Keywords: Ελεγχόμενη πρόσβαση (Conditional Access), Control Word (Λέξη ελέγχου). ECM (Μηνύματα ελέγχου), ΕΜΜ (Μηνύματα διαχείρησης), IMSI (Διεθνής Ταυτότητα Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας), SIM (Ταυτότητα Συνδρομητή), HLR (Καταχωρητής Θέσης Οικίων).
Subjects: Ψ > Ψηφιακές επικοινωνίες
Τ > Τηλεπικοινωνία
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 24 Jun 2021 07:24
Last Modified: 24 Jun 2021 07:24
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10955

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top