Σχεδιασμός και υλοποίηση διαδικτυακής εφαρμογής διαχείρισης συστήματος διαδικτύου των πραγμάτων για τη Γεωργία Ακριβείας.

Μουρτζούκος, Αθανάσιος and Φασουλά, Γεωργία (2020) Σχεδιασμός και υλοποίηση διαδικτυακής εφαρμογής διαχείρισης συστήματος διαδικτύου των πραγμάτων για τη Γεωργία Ακριβείας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
EI38_2020.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (5MB)

Abstract

Πριν από την εκβιομηχάνιση της γεωργίας και την αύξησή των γεωργικών εκτάσεων, ο γεωργός μπορούσε να αφουγκραστεί καλύτερα την ποιότητα του εδάφους, τα καιρικά φαινόμενα και τη συμπεριφορά της καλλιέργειας. Έτσι, μπορούσε να μετριάσει καλύτερα τη σπορά και τη διατήρηση της καλλιέργειας με φάρμακά, λίπανση και πότισμα. Απάντηση σε αυτά τα προβλήματά στις μέρες μας, δίνει η γεωργία ακριβείας που είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση της βελτιστοποίησης και μεγιστοποίησης της παραγωγής γεωργικών αγαθών. Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι να μελετηθούν οι ανάγκες της Γεωργίας Ακριβείας και τη δημιουργία μιας διαδικτυακής εφαρμογής που έχει σκοπό τη συγκομιδή πληροφοριών από IoT (Internet of Things) συσκευές και να τις παρουσιάζει έτσι ώστε να μπορεί να είναι χρήσιμες για να εφαρμοστούν στη Γεωργία Ακριβείας.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Μιχάλας Άγγελος
Uncontrolled Keywords: Διαδίκτυο των Πραγμάτων, Γεωργία Ακριβείας, Διαδικτυακή εφαρμογή, NextJS, PHP, Laravel, React, Arduino, ESP32.
Subjects: Α > Αισθητήρες
Δ > Διαδίκτυο (Internet)
Γ > Γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών
Μ > Μικροελεγκτές
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 19 May 2021 09:01
Last Modified: 19 May 2021 09:01
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10885

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top