Χαρακτηριστικές ιδιότητες προβιοτικών και πρεβιοτικών σε συνάρτηση με την υγεία του ανθρώπου

Μάνη, Δέσποινα (2020) Χαρακτηριστικές ιδιότητες προβιοτικών και πρεβιοτικών σε συνάρτηση με την υγεία του ανθρώπου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
FG30_2020.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η μελέτη των ευεργετικών ιδιοτήτων που μπορούν να έχουν τα προβιοτικά και τα πρεβιοτικά στην υγεία του ανθρώπου. Για την εργασία αυτή έγινε μελέτη επιστημονικού υλικού από έγκυρες και κυρίως σύγχρονες έρευνες. Μέσα από αυτή την εργασία παρατίθεται ο τρόπος δράσης των προβιοτικών, σε ποια προϊόντα μπορούμε να τα βρούμε, σε ποιες ποσότητες είναι επιτρεπτό να καταναλωθούν, αλλά και σε ποιες περιστάσεις πρέπει να καταναλωθούν, τη νομοθεσία τους και ούτω καθεξής.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Τσιότσιας Αρσένιος
Uncontrolled Keywords: Προβιοτικά, Πρεβιοτικά, Υγεία του ανθρώπου,
Subjects: Τ > Τρόφιμα
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 16 Dec 2020 11:56
Last Modified: 26 May 2021 07:36
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10724

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top