Η εξέλιξη των συνεταιριστικών τραπεζών στην οικονομική κρίση

Πατίτση, Αγάπη Μ. (2019) Η εξέλιξη των συνεταιριστικών τραπεζών στην οικονομική κρίση. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
LX91_2019.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Σκοπός της εργασία αυτής είναι η διερεύνηση των Συνεταιριστικών Τραπεζών της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια όπου βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσης. Αρχικά γίνεται αναφορά στην Οικονομική κρίση. Στη συνέχεια εξετάζεται η εξέλιξη του πιστωτικού συνεταιριστικού συστήματος σε Ευρώπη και Ελλάδα και η μετεξέλιξη του σε συνεταιριστική τράπεζα. Έπειτα γίνεται αναφορά στην Ένωση των συνεταιριστικών τράπεζων καθώς και στο ιστορικό της, στα μέλη της, και στον σκοπό της. Εκτός από τα παραπάνω αναφέρεται στις Συνεταιριστικές τράπεζες από το 2008 έως και το 2017 σε τράπεζες που λειτουργούν και τράπεζες που έκλεισαν τα χρόνια αυτά, γίνεται μια γρήγορη ιστορική αναδρομή σε όλες τις τράπεζες και έπειτα γίνεται μια οικονομική ανάλυση στις ενεργές συνεταιριστικές τράπεζες. Τέλος παρουσιάζεται η πορεία και οι συνέπειες των Συνεταιριστικών τραπεζών στην περίοδο της χρηματοοικονομικής κρίσης.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Καραφόλας Συμεών
Uncontrolled Keywords: Οικονομική κρίση, Ένωση συνεταιριστικών τραπεζών, Ελληνικές συνεταιριστικές τράπεζες, Οικονομική ανάλυση
Subjects: Ο > Οικονομική κρίση
Τ > Τράπεζες και τραπεζική, Συνεταιριστικές - Ελλάδα
Divisions: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (Κοζάνη)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 16 Oct 2020 08:19
Last Modified: 16 Oct 2020 08:19
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10589

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top