Η χρήση του βίντεο στην προώθηση τουριστικών προορισμών. Δημιουργία προωθητικών βίντεο για την περιοχή της Καστοριάς = The use of video in the promotion of touristic destinations. Creation of promotional videos for the region of Kastoria.

Γιόντης, Πέτρος (2020) Η χρήση του βίντεο στην προώθηση τουριστικών προορισμών. Δημιουργία προωθητικών βίντεο για την περιοχή της Καστοριάς = The use of video in the promotion of touristic destinations. Creation of promotional videos for the region of Kastoria. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
DMC4_2020.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (3MB)

Abstract

Με την τεχνολογία να αναπτύσσεται με εκθετικούς, πλέον, ρυθμούς, οι επιχειρήσεις που «πουλάνε» ένα προϊόν, οφείλουν, αν όχι να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά, άλλα τουλάχιστον να την ακολουθήσουν. Πλέον ο στόχος έχει μεταφερθεί όχι μόνο στο πώς ο επισκέπτης θα βρει μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο αλλά στο πως η σελίδα αυτή θα καταφέρει να διατηρήσει την προσοχή του επισκέπτη, ώστε εν τέλει ο επισκέπτης να προχωρήσει σε αγορά προϊόντος. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που συμφωνούν οι ερευνητές είναι πως απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη πωλήσεων είναι το ενδιαφέρον περιεχόμενο. Μία ιστοσελίδα με εικόνες, βίντεο και ήχο έχει τις προϋποθέσεις για να κρατήσει αμείωτη την προσοχή του επισκέπτη. Η παρούσα πτυχιακή εργασία στοχεύει στην δημιουργία εντός ελκυστικού προωθητικού βίντεο για την πόλη της Καστοριάς. Παράλληλα γίνεται και αναλυτική περιγραφή των σταδίων που ακολουθήθηκαν για την παραγωγή του προωθητικού βίντεο.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Κλεφτοδήμος Αλέξανδρος
Uncontrolled Keywords: Καστοριά, Τουριστικός προορισμός, Προβολή, Προώθηση τουριστικού προϊόντος, Ψηφιακά μέσα, Διαδραστική ιστοσελίδα, Οπτικοακουστικό υλικό.
Subjects: Ι > Ιστοσελίδες - Σχεδίαση
Ψ > Ψηφιακό βίντεο
Τ > Τουριστικό μάρκετινγκ
Τ > Τουρισμός - Ελλάδα
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 07 Jul 2020 08:10
Last Modified: 07 Jul 2020 08:10
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10336

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top