Συγγραφή εγχειριδίου και δημιουργία τηλετάξης σε moodle για τη Μαθησιακή Αναλυτική (Learning Analytics)

Καλαϊτζίδου, Αικατερίνη (2019) Συγγραφή εγχειριδίου και δημιουργία τηλετάξης σε moodle για τη Μαθησιακή Αναλυτική (Learning Analytics). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
EI57_2019.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (4MB)

Abstract

Το Εγχειρίδιο Μαθησιακής Αναλυτικής έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες ενός νέου και αναπτυσσόμενου τομέα. Έχει ως στόχο να εξισορροπήσει την αυστηρότητα, την ποιότητα, την ανοικτή πρόσβαση και το εύρος της προσφυγής και επινοήθηκε για να είναι μια εισαγωγή για την τρέχουσα κατάσταση της έρευνας. Το Εγχειρίδιο διαθέτει μια σειρά σημαντικών συγγραφέων από την μαθησιακή αναλυτική και ερευνητικές κοινότητες εξόρυξης εκπαιδευτικών δεδομένων. Τα κεφάλαια έχουν αξιολογηθεί από τα μέλη που έχουν δεσμευτεί σε αυτά τα πεδία και έχουν δημοσιευθεί με τη σύμφωνη γνώμη τόσο της Εταιρείας Έρευνας Μαθησιακής Αναλυτικής όσο και της Διεθνούς Εταιρείας Εξόρυξης Εκπαιδευτικών Δεδομένων. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε το Εγχειρίδιο Μαθησιακής Αναλυτικής έναν χρήσιμο και ενημερωτικό πόρο. Στο τελευταίο κεφάλαιο αναλύεται η δημιουργία και ανάπτυξη της ιστοσελίδας https://learning-analytics.000webhostapp.com/ .

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Τζήμας Δημήτριος
Uncontrolled Keywords: Εξόρυξη Δεδομένων, Εξόρυξη Εκπαιδευτικών Δεδομένων (Educational Data Mining), Μαθησιακή Αναλυτική (Learning Analytics), Διδακτική Αναλυτική (Teaching Analytics), Διδασκαλία με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, Ηλεκτρονική μάθηση (E-learning).
Subjects: Β > Βάσεις δεδομένων
Ε > Εκπαίδευση εξ΄ αποστάσεως
Η > Ηλεκτρονική επεξεργασία δεδομένων
Ι > Ιστοσελίδες - Σχεδίαση
Λ > Λογισμικό εφαρμογών - Ανάπτυξη
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 10 Jun 2020 09:12
Last Modified: 10 Jun 2020 09:12
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10298

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top