Σχεδίαση και ανάπτυξη ειδικής εφαρμογής λογισμικού για άτομα με αυτισμό

Τσαμπερτίδης, Χρήστος (2019) Σχεδίαση και ανάπτυξη ειδικής εφαρμογής λογισμικού για άτομα με αυτισμό. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
EI51_2019.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η ανάπτυξη λογισμικού το οποίο στοχεύει στην βελτίωση συγκεκριμένων δεξιοτήτων ατόμων που πάσχουν από Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ). Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί αύξηση της χρήσης τέτοιου είδους λογισμικού από τη συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, καθώς η δημιουργία τους γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους. Στο πρώτο κεφάλαιο γίνεται μια ανάλυση του φάσματος του αυτισμού. Στο δεύτερο κεφάλαιο γίνεται ανάλυση της αρχιτεκτονικής του περιβάλλοντος Android το περιβάλλον δηλαδή στο οποίο απευθύνεται η εφαρμογή καθώς και των αναπτυξιακών εργαλείων που χρησιμοποιήθηκαν. Στο τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο παρουσιάζεται αναλυτικά η δημιουργία της εφαρμογής.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Φωτιάδης Δημήτριος
Uncontrolled Keywords: Ειδική εφαρμογή για άτομα με αυτισμό, Παιχνίδι, Εφαρμογή Πλατφόρμας Android, Android Studio, Java, Activity_main.xml, Main_activity.java.
Subjects: Λ > Λογισμικό εφαρμογών - Ανάπτυξη
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 28 May 2020 10:53
Last Modified: 28 May 2020 10:53
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10280

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top